Móra Ferenc Általános Iskola 1144 Budapest-Zugló, Újváros park 2. ZÖLD ÖVEZET

MÓRA Iskolai Blog - Zugló

MÓRA Iskolai Blog - Zugló

TeSzedd

2017. szeptember 17. - GyőrfiJudit

img_20170915_124435.jpg

 

TeSzedd

 

Intézményünk 2017. szeptember 15-én ökoiskolaként részt vett a TeSzedd Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióban. A Földművelésügyi Minisztériumtól kaptunk a hulladékgyűjtéshez zsákokat és gumikesztyűket. A gyerekek munkavédelmi oktatást követően, pedagógus kollégák segítségével láttak a feladathoz. Akciónk célja az iskolánk környékének megtisztítása volt. Mintegy 100 gyermek vett részt a programon, melynek célja a környezettudatos gondolkodás előmozdítása.

Akciónk sikereként értékelhető, hogy a feladat véghajtását követően a nyolcadik évfolyamon tanulók elmondták, hogy az iskolai DÖK gyűlésen kezdeményezni kívánják, hogy havonta egy alkalommal, testnevelés órán újra végezhessék ezt az önkéntes munkát az iskola környékén.

 

Köszönetet mondunk az 5. a, 5.b, 5.d, 6.a, 7.a, 7.b és a 8.a osztály tanulóinak az aktív részvételükért.

 

Albert Andrea

szervező

További képeket ITT talál.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://moraiskolazuglo.blog.hu/api/trackback/id/tr5112872444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása