Móra Ferenc Általános Iskola 1144 Budapest-Zugló, Újváros park 2. ZÖLD ÖVEZET

MÓRA Iskolai Blog - Zugló

MÓRA Iskolai Blog - Zugló

Szülői tájékoztató tankönyvekkel kapcsolatosan

2015. július 27. - GyőrfiJudit

 

 A 2015/16-os tanév tankönyveinek átadása az alábbiak szerint fog történni :

 

  • előreláthatólag augusztus 24.-31. között kapja meg az iskola a tankönyveket
  • az 1.-2.-3. évfolyam diákjai ingyen kapnak tankönyvet
  • a nagycsaládosok és a rászorultságuk alapján jogosultak ingyen kapnak tankönyvet (korábban leadott jogosultságuk igazolása alapján)
  • a tankönyvekkel együtt kapnak csekket a fizetős gyerekek, melynek átvételét aláírásukkal igazolják (tankönyvek kifizetése tehát az átvétel után történik, befizetési határidő : 2015.szeptember 15.)
  • a csekkek fizetése történhet postai úton készpénzzel vagy bankkártyával, átutalással, illetve ha iskolakezdési utalvánnyal szeretnének fizetni, akkor a kijelölt postahivatalokban vagy kello info pontokon
  • ingyenességre jogosultság vagy adatokban történt változás esetén kérjük, hogy keressék az iskolai tankönyvfelelőst (Nánási Beáta iskolatitkár)
  • kello pontokról információ : http://webshop.kello.hu/

 

Kérjük, hogy iskolánk blogját folyamatosan kísérjék figyelemmel, a legfrissebb információkat tankönyvek átvételével kapcsolatosan itt fogjuk közzétenni.

 

 

 

Köszönettel :                                      Nánási Beáta és Győrfi Judit

A bejegyzés trackback címe:

https://moraiskolazuglo.blog.hu/api/trackback/id/tr917658142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása