Móra Ferenc Általános Iskola 1144 Budapest-Zugló, Újváros park 2. ZÖLD ÖVEZET

MÓRA Iskolai Blog - Zugló

Leendő első osztályosok szüleinek figyelmébe ajánljuk

Négy első osztályt indítunk

2015. február 06. - adminJ

boly16-8.JPG

morajo_1.jpg

 

A 2018-19-es tanévben 4 első osztályt szeretnénk indítani. 2 általános tantervű osztályt, ahol az angol nyelvet heti 2 órában kezdjük tanítani, osztálykeretben. Ezekben az osztályokban 3. évfolyamtól két csoportban folytatódik a munka, azok a tanulók, akik az első két évben angol nyelvből és magyar ill. matematika tantárgyból jól teljesítettek, tovább tanulják az angolt. Ők majd 4. osztálytól heti 4 órában, 5. osztálytól heti 5 órában folytatják az angol tanulást. A másik csoport a harmadik évben az angol órák idejében (heti 2 ó) magyar ill. matematika felzárkóztatáson vesz részt, ők 4. évfolyamtól heti 2 órában, 5. évfolyamtól heti 3 órában tanulják az angolt. A csoportok átjárhatóak a teljesítmények függvényében.

A két angolos osztály mellett 1 német nyelvoktató nemzetiségi program szerint haladó osztályt és 1 logopédiai (max. 13 fő) osztályt tervezünk. Ez utóbbiba szakvélemény alapján kerülhetnek a tanulók. (Ez csak a Logopédiai Intézet szakvéleménye lehet.)

Iskolakóstolgató foglalkozásokat tartunk!

Az Iskolakóstolgatókra várjuk a gyermekeket is, a nyílt napon a szülők betekinthetnek egy-egy 20 perces órába, majd beszélgethetnek a leendő elsős tanítókkal.
A részletes programokról is tájékoztatjuk majd Önöket.
Várunk mindenkit szeretettel! �

 

 

 Ajánlunk kedves figyelmükbe néhány színes videót az iskola éppen olyan színes életéből!

Sváb bál 2015, Hans, a nyúl:

 

Karácsonyi műsor 2014:

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://moraiskolazuglo.blog.hu/api/trackback/id/tr417147565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.