Móra Ferenc Általános Iskola 1144 Budapest-Zugló, Újváros park 2. ZÖLD ÖVEZET

MÓRA Iskolai Blog - Zugló

MÓRA Iskolai Blog - Zugló

Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny - Eredményeink

2017. november 14. - GyőrfiJudit

A múlt héten (nov. 10-én) 7 csapattal vettünk részt a körzeti Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen. Tanulóink általában a középmezőnyben végeztek, viszont kiemelkedően szerepelt 2 csapatunk.
6. évfolyamon 99 csapat közül a "Kisokosok" csapata (6.n) a 13. helyen végzett. A csapat tagjai: Csépai Hanna, Polyik Dániel, Sáfrány-Majoros Katalin és Sinkovics Marcell. Felkészítő tanáruk: Kosztyáné Pál Barbara.
A 8.-osok között 65 csapatból a 14. helyet szerezte meg a 8. b osztályos "Lánykák" csapata. Tagjai: Illés Petra, Koltai Zsóka, Kovács Szonja és Szőke Kitti. Felkészítő tanáruk: Zellesné Mezősi Tünde.
Szintén említésre méltó a 8. a osztály "Rózsaszín flamingó" csapatának szereplése, ők a 27. helyen végeztek. A csapat tagjai: Fischl Nikoletta, Kecskés Réka, Kis Emese és Tóth Márk. Felkészítő tanár: Dudásné Bán Valéria.
Gratulálunk a versenyben résztvevő tanulóknak a munkájukért!

Dudásné Bán Valéria

20161012_142620_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://moraiskolazuglo.blog.hu/api/trackback/id/tr8813273919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása